Άλλη μια περίπτωση χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία, αυτή τη φορά στο Περιστέρι.

Δράστης ο 35χρονος γιος και νεκρός ο 62χρονος πατέρας του. Στο πλάι του 35χρονου πατροκτόνου στέκεται η μητέρα του που για χρόνια βίωνε την κακοποιητική συμπεριφορά του 62χρονου συζύγους της οποίος έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του ίδιου του παιδιού.

Στην κατάθεση της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής περιέγραψε όσα βίωνε τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά τους στα χέρια του άνδρα της όλα αυτά τα χρόνια.

«Ο σύζυγος μου ήταν επιθετικός. Με χτυπούσε πολλές φορές. Τα παιδιά έβλεπαν όσα βίωνα ενώ βιαιοπραγούσε και σε βάρος τους. Την ώρα του τσακωμού εγώ ήμουν στο δωμάτιο. Άκουσα τις φωνές και όταν βγήκα τον είδα πεσμένο στο πάτωμα ματωμένο».

«Προσπάθησε να επιτεθεί στη μητέρα μου»

Ο 35χρονος όπως είπε στους αστυνομικούς δεν άντεξε για άλλη μια φορά να βλέπει τον πατέρα του να χτυπά τη μητέρα και πάνω στον καβγά που είχαν τον χτύπησε με ένα μαχαίρι.

«Προσπάθησε να επιτεθεί στη μητέρα μου, θόλωσα και τον σκότωσα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

Ένα από τα τραύματα που του προκάλεσε, αυτό στο πόδι, ήταν θανατηφόρο με τον 62χρονο να χάνει τη ζωή του από αιμορραγία.

Το μεσημέρι ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

«Σκότωσα τον πατέρα μου»

Ο 35χρονος με ένα μαχαίρι μόλις 6 εκατοστών επιτέθηκε στον πατέρα του και τον τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματος του. Ο ίδιος ήταν αυτός που επικοινώνησε με τις αρχές.

«Σας τηλεφωνώ από το Περιστέρι. Ελάτε στην οδό … Σκότωσα τον πατέρα μου».

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως ο 62χρονος είχε ήδη χάσει την ζωή του.