Εξακολουθεί το μούδιασμα από το βίντεο ντοκουμέντο του σοκαριστικού τροχαίου στο Πέραμα που έφερε στο φως το Mega, το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως κι από τη συγκλονιστική μαρτυρία της 22χρονης συνοδηγού που δεν άντεξε την ώρα της διήγησης των γεγονότων.

Οι δύο νέοι, ο 28χρονος οδηγός Αλέξανδρος και η 22χρονη συνεπιβάτιδα Ηλιάνα, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αττικόν. Παραμονή Χριστουγέννων είχαν βγει να διασκεδάσουν, αλλά κατέληξαν στην εντατική.

Η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών

Από την κοπέλα έχει ακρωτηριαστεί μέρος και των δύο ποδιών της. Από την άλλη, ο 28χρονος, που έχει ήδη χάσει το ένα πόδι, δίνει αγώνα να σώσει το άλλο. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, τα δείγματα είναι πλέον ενθαρρυντικά.

Βέβαια στενός συγγενής της 22χρονης μίλησε στο LIVE NEWS κι εξήγησε ότι μια άλλη απειλή είναι ο κορωνοϊός που βρίσκεται σε έξαρση.

«Και οι δυο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου ωστόσο, οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένοι. Εξαιτίας του κορωνοϊού, που βρίσκεται σε έξαρση, ανησυχούν. Εχθές η Ηλιάνα σφάδαζε στους πόνους και ζήτησε από τους γιατρούς να αλλάξουν τα παυσίπονα. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη με την μητέρα της να είναι συνέχεια στο πλευρό της».

Τουλάχιστον μέσα στις επόμενες ημέρες η 22χρονη κοπέλα πρόκειται να δεχθεί την επίσκεψη της τρίχρονης κόρης της. «Μου είπαν ότι ζητούσα τη Γωγώ στην εντατική. Η Γωγώ είναι η κόρη μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

Η ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία έτρεχαν εκείνο το βράδυ οι δύο νέοι ήταν απαγορευτική για την επικινδυνότητα του δρόμου. «Φορούσαμε ζώνη κανονικά. Αν δεν φορούσαμε ζώνη δεν θα μιλούσαμε αυτήν την ώρα».

Εκείνο το ξημέρωμα ήταν συνολικά δώδεκα οι πυροσβέστες που επιχείρησαν προκειμένου να απεγκλωβίσουν από τις λαμαρίνες του κόκκινου ΙΧ τα δύο νέα παιδιά.