Ημέρα για γερά νεύρα αποδεικνύεται ήδη για τους οδηγούς η σημερινή Πέμπτη 21/12, αφού τα προβλήματα στους δρόμους είναι πολλά και η κίνηση τεράστια.

Στον Κηφισό επικρατεί ήδη χάος καθώς στο ύψος της Renault έχει πάρει φωτιά ένα όχημα στο ρεύμα προς τον Πειραιά και έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα ο αυτοκινητόδρομος να μοιάζει με απέραντο πάρκινγκ.

Επίσης τα ξημερώματα σημειώθηκε τροχαίο στην άνοδο στο ύψος της Νίκαιας, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Τα προβλήματα παραμένουν λίγο πριν την έξοδο της Αχαρνών.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση και στην Ποσειδώνος εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού που έπεσε, στο ύψος του Αγίου Αλεξάνδρου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία.

Σύμφωνα με την Τροχαία η κίνηση είναι αυξημένη στην Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας. Προβλήματα υπάρχουν στο κέντρο της πόλης σε Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας και Φιλελλήνων.

Αυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις που φτάνουν τα 20 λεπτά παρατηρούνται και στην Αττική Οδό. Προβλήματα υπάρχουν στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, αλλά και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, κυρίως στην έξοδο προς Πειραιά.