Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φορούν τα γιορτινά τους, υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και μας προσκαλούν σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν με δημοφιλή τραγούδια, χορό και αγαπημένους καλεσμένους.

Από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, ο Πάνος Κιάμος, ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό με την ενέργειά του στη σκηνή και τις πολυάριθμες επιτυχίες του, όπως: «Φωτιά με φωτιά», «Θα απουσιάζω», «Χωρίς νερό», «Στο τρελοκομείο», «Ολοκαίνουργιος», «Απωθημένο», κ.ά.

Δίπλα του επί σκηνής θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες τους οποίους θα απολαύσουμε σε απρόσμενα ντουέτα αλλά και solo ερμηνείες. Ο Γιώργος Αλκαίος, ο συνθέτης και τραγουδιστής που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική ποπ μουσική, ερμηνεύει παρέα με τον Πάνο Κιάμο το «Παράπονο με πιάνει».

Ο Γιώργος Βελισσάρης μάς ταξιδεύει στην παράδοση με τα τραγούδια του και μας χαρίζει μία τρυφερή οικογενειακή στιγμή, τραγουδώντας για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με τον γιο του, τον Κωνσταντίνο.

Το γλέντι απογειώνεται με τον Νίκο Ζωιδάκη στη λύρα και τις αξεπέραστες μαντινάδες του. Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού κρατούν το κέφι αμείωτο με τα τραγούδια και την εκρηκτική σκηνική παρουσία τους. Στη βραδιά συμμετέχει και η Αφροδίτη Χατζημηνά.

Ακόμα, σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση, ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Μην με ονειρευτείς», συνοδεία του δημιουργού στο πιάνο.

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μοιράζονται συγκινητικές ιστορίες με τους οικοδεσπότες, στέλνοντας τις θερμότερες ευχές τους:

Κατερίνα Παναγοπούλου, Γιώργος Παπαχρήστος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Γιάννης Καλλιάνος, Κούλλης Νικολάου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, Σοφία Παυλίδου, Ευαγγελία Νταβατζή, Αργύρης Αγγέλου, Χριστίνα Αλούπη, Κατερίνα Ζαρίφη, Βίκυ Κάβουρα, Βίκυ Κουλιανού, Δέσποινα Μοιραράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σωτήρης Πολύζος, Πέγκυ Σταθακοπούλου κ.ά.

Στα highlights του ρεβεγιόν ανήκει το τρυφερό ξεκίνημα της βραδιάς. Παιδικές φωνές τραγουδούν κάλαντα και μας μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Μία μοναδική εορταστική βραδιά με τον Πάνο Κιάμο έρχεται την Παραμονή των Χριστουγέννων στο MEGA για να μας διασκεδάσει μέχρι πρωίας.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA Instagram: @spitimetomega Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου