Με την ευχή να είναι το 2024 μια χρονιά γεμάτη με χαρά και τραπέζια στρωμένα με φροντίδα και αγάπη, η Αργυρώ μάς προτείνει 24 εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές, που θα ανακαλύψετε μέσα στις σελίδες ενός χρηστικού & γευστικού ημερολογίου.

Αλμυρά και γλυκά πιάτα, για καθημερινά ή γιορτινά τραπέζια, που έχουν σαν έμπνευση τη θαλπωρή και την εποχικότητα, με υλικά από την ελληνική γη και τις αγαπημένες μας θάλασσες, θα σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για οικογενειακές συγκεντρώσεις και καλέσματα φίλων.

Από μπιφτεκάκια στον φούρνο και σαρδέλες για τις καθημερινές, μέχρι πανσέτα γεμιστή, γλυκό σταφύλι και δροσερή πανακότα για τις Κυριακές, το ημερολόγιο ξεχειλίζει από μαγειρέματα που αγαπούν όλα τα σπίτια.

Ας έχουμε πάντα τα τραπέζια μας γεμάτα, όχι μόνο με υλικά αγαθά αλλά, περισσότερο, με αγαπημένα πρόσωπα, εκείνα για τα οποία μπαίνουμε πάντα στην κουζίνα με κέφι και μαγειρεύουμε με αληθινή έγνοια και μεράκι.

Το ημερολόγιο 2024 της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου κυκλοφορεί την Παραμονή των Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου, με το «Βήμα της Κυριακής».

Ακόμη

VITA

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με «ΤΟ BHMA».

Ο καινούργιος χρόνος είναι μια νέα αρχή και μια καλή ευκαιρία για να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας βαραίνει, μας δυσκολεύει, μας βλάπτει και να προχωρήσουμε μπροστά απελευθερωμένοι και πιο υγιείς. Το νέο τεύχος λοιπόν του Vita εστιάζει σε όλα εκείνα που θα βελτιώσουν την υγεία μας, θα ενισχύσουν την ευεξία μας και θα μας κάνουν πιο χαρούμενους.

Ξεφυλλίζοντας το Vita Ιανουαρίου

  • Θα ενημερωθείτε για όλα εκείνα που θα σας βοηθήσουν τη νέα χρονιά να κόψετε τις κακές συνήθειες και να υιοθετήσετε μόνο καλές.
  • Θα ανακαλύψετε όχι έναν, αλλά 10 τρόπους για να νιώσετε υπέροχα το 2024.
  • Θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε φέτος το χειμώνα για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας και να μην αρρωστήσετε.
  • Θα πληροφορηθείτε από τους πλέον ειδικούς για το πώς μπορείτε να ανακουφιστείτε από τις ημικρανίες ή να τις προλάβετε;
  • Θα προετοιμαστείτε καλύτερα για τις γιορτές. Αυτές οι μέρες φέρνουν μαζί τους και παγίδες, ψυχικές και σωματικές. Πώς θα τις αποφύγετε – ή τουλάχιστον, πώς θα τις διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά;
  • Θα διαβάσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Δώρας Χρυσικού, της αγαπημένης ηθοποιού από τη δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της ελιάς» που μιλά στο VITA για τους λόγους που την έκαναν στα 13 της να αφήσει το χορό και να γίνει ηθοποιός, για τη συνεργασία της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, για τη μοναχική διαδρομή με τον καρκίνο…
  • Φέτος τις γιορτές, δεν θα χάσετε το μέτρο και θα καταφέρετε να μην παχύνετε ακολουθώντας τις διατροφικές συμβουλές των ειδικών.

Μαζί, Aφιέρωμα Παιδί!

VITA

ΖΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΖΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Και

ΒΗΜΑGAZINO