Το Pornhub δημοσίευσε την παγκόσμια ετήσια έκθεσή του, αποκαλύπτοντας τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2023. Σύμφωνα με την έκθεση, τη χρονιά που μας πέρασε οι χρήστες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το «ώριμο» περιεχόμενο, με αναζητήσεις όπως «sexy granny», «MILF», «DILF» και «cougar» να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Το Pornhub δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τη φαινομενικά τυχαία αύξηση της δημοτικότητας του πορνογραφικού περιεχομένου ηλικιωμένων, αλλά η άνοδος σε άλλες αναζητήσεις φαινόταν να σχετίζεται περισσότερο με την κουλτούρα γενικότερα.

Η ιστοσελίδα ενηλίκων κοσκίνισε τα δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δει ποιο περιεχόμενο καθόριζε τα γούστα της χρονιάς, αποκαλύπτοντας ότι, παρά την υποτιθέμενη εμμονή του πλανήτη με τη νιότη, η κορυφαία κατηγορία ήταν η λεγόμενη «χρυσή ηλικία». Μετά το πορνό ηλικιωμένων, η δεύτερη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν το «Super Size».

Σε γενικές γραμμές, το 2023 ήταν μια χρονιά ακμής για την τεχνητή νοημοσύνη, και τα αποτελέσματα του pornhub δείχνουν ότι αυτό έφτασε μέχρι και την πορνογραφία, με τις αναζητήσεις για πορνό με «ανδροειδή» να είναι επίσης ιδιαίτερα δημοφιλείς. Η κατηγορία «Sex Machines» ήρθε στην τρίτη θέση, με τις αναζητήσεις με τον όρο για παράδειγμα «robot» να σημειώνουν αύξηση 304% σε σχέση με πέρυσι.

Η τέταρτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν οι «επαγγελατικές στολές», μαρτυρώντας μια αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος των ανθρώπων για στολές στρατιωτικών, αστυνομικών και άλλων οργάνων της τάξης, που αποπνέουν δύναμη και έλεγχο. Φέτος, τέτοιου είδους αναζητήσεις φαίνεται να αυξήθηκαν κατά 332%.

Η πέμπτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν η «Σεξουαλική θεραπεία», λόγω αναζητήσεων όπως «θεραπεία μασάζ», «θεραπευτικό σεξ» και «θεραπεία ποδιών». Συνολικά, οι αναζητήσεις με τη λέξη θεραπεία σημείωσαν αύξηση 344% παγκοσμίως φέτος, σε σύγκριση με το 2022.