Τραγωδία σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο το μεσημέρι της Πέμπτης. Το τροχαίο έγινε στη στάση «Εδέμ» του τραμ, με το όχημα να περνά τις γραμμές του τραμ.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τις πρώτες βοήθειες. Από το περιστατικό πέρα από τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματίας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ή κάποιος από τους επιβάτες του τραμ δεν αναφέρονται ως τραυματίες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA, στις 14:36 το όχημα προσπαθεί να περάσει με ταχύτητα στις γραμμές και να προλάβει να τις διασχίσει προτού περάσει το τραμ.

Το όχημα φαίνεται να χτυπά τους πεζούς, να «καβαλάει» το πεζοδρόμιο και να σπάει τα κολωνάκια, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε με το τραμ.

Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός

Ο οδηγός ισχυρίστηκε πως το όχημα δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα και πως έτρεχε με 40 χλμ. Ο ίδιος συνελήφθη ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ εφόσον το τροχαίο είναι θανατηφόρο θα υποβληθεί και σε εξέταση αίματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή και άλλες ουσίες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: