Ενέδρα θανάτου στήθηκε έξω από την πολυκατοικία του 60χρονου στο Παλαιό Φάληρο ο οποίος δολοφονήθηκε χθες, βράδυ Πέμπτης, 30-11- 2023, λίγο πριν τις 21:00. Στο σημείο της δολοφονική επίθεσης βρέθηκαν τρεις κάλυκες από όπλο 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 01-12-2023, η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο «Κοινωνία Ωρα Mega», σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές το θύμα ήταν σεσημασμένος κακοποιός, αλβανικής καταγωγής και η δολοφονική επίθεση σε βάρος του αφορά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Ο 60χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν με εμπόριο ναρκωτικών και συμμετοχή σε διάφορες εγκληματικές οργανώσεις.

Η σφαίρα στο στήθος

Από τα στοιχεία της έως τώρα αστυνομικής προανάκρισης προκύπτει ότι το 60χρονο θύμα δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του, στο Παλαιό Φάληρο, από άτομο αγνώστων στοιχείων που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του. Μία από τις σφαίρες η οποία και βρήκε το θύμα στο στήθος ήταν και η αυτή που του στοίχισε  τη ζωή.

Αμέσως μετά το δολοφονικό περιστατικό ο 60χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε λίγο μετά.

Ερωτηματικά για τους κάλυκες

Ερωτηματικά προκαλεί η πληροφορία ότι ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από την πολυκατοικία του θύματος, ένας από τους κάλυκες του όπλου 9 εκατοστών, βρέθηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, ενώ ο 60χρονος ζούσε στον 5ο.

Σημειώνεται ότι την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.