Ο Ολυμπιακός πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την Καρδίτσα με 54-83 και με αρκετή χαλαρότητα όμως κάτι που δεν άρεσε στον τεχνικό τον Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα και έφτασε το 9-1 σε δέκα αγώνες της Basket League.

O Ολυμπιακός και η Καρδίτσα ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα το παιχνίδι και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από το δείκτη του σκορ στα πρώτα πέντε λεπτά που ήταν 10-6 υπέρ των ερυθρόλευκων. Η πρώτη περίοδος τελείωσε με την ομάδα του Πειραιά να προηγείται με 22-13 κι τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λύσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού με 5 πόντους σε μικρό χρονικό διάστημα δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, προϊόντος και του χρόνου ανέβασε την απόδοση της, πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε από τον ορίζοντα της Καρδίτσας, φτάνοντας να προηγείται με 41-18 στο 15′. Κάπου εκεί μπλόκαραν οι Πειραιώτες και έβαλαν μόλις τρεις πόντους στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι το σκορ στην ανάπαυλα για τις δύο ομάδες ήταν 44-28, με τον Μιλουτίνοφ να ξεχωρίζει από πλευράς ερυθρολεύκων με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στο ίδιο μοτίβο και το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τη διαφορά να παίζει στις παρυφές των 20 πόντων υπέρ του Ολυμπιακού, με τον Μιλουτίνοφ να κάνει φοβερά πράγματα με 15 πόντους και 18 (!) ριμπάουντ. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με 65-41 και +24 υπέρ των Πειραιωτών. Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το ματς βάζοντας στο ροτέισον παίκτες χωρίς ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής, όπως οι Τανούλης, Ροζακέας και Πάπας. Το ματς τελείωσε με τον Ολυμπιακό να νικά το παιχνίδι με 54-83 και τον Μιλουτίνοφ να σημειώνει ένα εκθαμβωτικό νταμπλ-νταμπλ με 21 πόντους και 21 ριμπάουντ.