Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλώνει ερωτευμένος και μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική ζωή του στο πλευρό της Ισπανίδας συναδέλφου του Πάουλα Μπαντόσα, ενώ αποκαλύπτει πτυχές της καθημερινότητάς τους καθώς και τα όνειρά του για ένα κοινό μέλλον.

«Φυσικά και είμαι ερωτευμένος και δεν έχω κανέναν σκοπό να τον κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Είμαι ευλογημένος που αυτό το άτομο βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι μερικές φορές.

«Η Πάουλα με υποστηρίζει» προσθέτει. «Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον  άλλον. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε πράγματα μαζί. Με κάνει να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ».

Οσο για τις δουλειές του σπιτιού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε ότι «η Πάουλα μαγειρεύει αλλά θα μπορούσε καλύτερα. Δεν σιδερώνει – σιδερώνω εγώ – μου αρέσει. Με αγαπάει και με ταΐζει».

Η Ελένη Μενεγάκη είπε με τη σειρά της:

«Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος δεν θέλει να λέγονται σενάρια για τον εαυτό του, μπορεί να λέει σενάρια για τους άλλους και το μέλλον τους; Ένα ρίσκο είναι τα πάντα. Κανείς δεν θέλει να βιάζεται. Το σίγουρο είναι ότι τα κανάλια από κάποιο σημείο και μετά ξέρουν τι θα κάνουν, όχι όμως από το τελευταίο δίμηνο τελευταίας σεζόν».

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένης την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την αποχώρησή της από το Open.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Δεν μασάω. Ξανά μανά από την αρχή».

Για τον έγγαμο βίο της με την Νίκο Κουρκούλη μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια ρουτινιάζουν. Το ‘’όλα είναι τέλεια’’ είναι ψεύτικο».