Σε σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ο Γιάννης Μπέζος σχολιάζει για το θέμα που έχει προκύψει τελευταία, αναφορικά με τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν ρόλο παρουσιαστή στην τηλεόραση: «Δεν είναι κακό (να παρουσιάζουν ηθοποιοί εκπομπές ), το θέμα είναι αν είσαι πετυχημένος σαν παρουσιαστής ή όχι». 

Σύμφωνα με τον ίδιο εκείνο που έχει σημασία στην προκειμένη περίπτωση είναι ο τρόπος που κάνει κανείς αυτή τη δουλειά: «Η παρουσίαση απαιτεί προσωπικότητα από τους ανθρώπους, απαιτεί μια ταχύτητα σκέψης και κυρίως απαιτεί να είσαι αγαπητός και συμπαθής στο φακό. Τώρα αν είναι ηθοποιός ή αν είναι ένας τραγουδιστής ή αν είναι ένας δημοσιογράφος δεν έχει να κάνει. Νομίζω ότι είναι μια ξεχωριστή δουλειά».

Άλλωστε, ο ίδιος έχει αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή πριν από έναν χρόνο σε μουσική εκπομπή. Αναφορικά με την εμπειρία του εκείνη δήλωσε: «Θα έλεγα ότι με κούρασε ιδιαίτερα, με απασχόλησε φυσικά πολύ και πρέπει να πω ότι ήταν μια πολύ υπεύθυνη δουλειά». Πάντως, ο Γιάννης Μπέζος δεν έγινε ποτέ αποδέκτης επικριτικών σχολίων για εκείνη του την απόφαση. «Προσωπικά δεν το άκουσα από κανέναν, αλλά και να ειπώθηκε το θεωρώ πολύ τιμητικό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τα σχόλια στα ΜΜΕ για τον χαρακτήρα και τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. «Τα δέχομαι όλα αυτά γιατί μπορεί να έχουν και δίκιο. Μπορεί κάποιος να έχει δίκιο να μην έχω προσέξει κάτι» είπε. Ωστόσο, πρόσθεσε με νόημα: «Δεν δέχομαι την εμπάθεια, επίσης δεν δέχομαι τα κακά ελληνικά και τα υβριστικά ή τα συκοφαντικά δημοσιεύματα. Άλλωστε τα περισσότερα είναι ανώνυμα, τσάμπα είναι, ο καθένας μπορεί να λέει επομένως θέλει. Δεν μετράει. Αν κάτι έχει ενδιαφέρον θα μετρήσει μέσα μου θα το παρακολουθήσω».  

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης. Το Night Out κάνει πρεμιέρα απόψε στις 00:10.