Ο τρόπος που ο Παύλος Πολάκης (θέλει να) επικοινωνεί τις απόψεις και τις θέσεις του, κυρίως μέσα από τα social media, σηκώνουν πάντα αρκετή -αν όχι πολλή- σκόνη.

Λέγοντας προ ημερών πως «λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν» απευθυνόμενος στη Σία Αναγνωστοπούλου για την περίοδο που περνούσε μια περιπέτεια υγείας προκειμένου να τις απαντήσει στο δικό της «για επιτελική θέση, με το ύφος μαγκιάς, δεν είναι ό,τι καλύτερο», προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων.

Ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «δεν ήταν χρήσιμο αυτό, δεν βοήθησε».

Εσχάτως τοποθετήθηκε και η Όλγα Γεροβασίλη. Αν και εκ του «κασσελακικού μπλοκ» στην Κουμουνδούρου η αντιπρόεδρος της Βουλής, επέκρινε τον υπερσυντονιστή του κοινοβουλευτικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας, με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, πως «τέτοιες παρεμβάσεις ρίχνουν λάδι στη φωτιά».

«Τέτοιου τύπου προσωπική αντιπαράθεση δεν μας αρμόζει και μόνο κακό κάνει, και δη όταν είσαι στη θέση την σταθερή και στηρίζεις αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία, δηλαδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», εξήγησε επίσης η βουλεύτρια Άρτας.

Συνολικά ως παράταξη κατά την κ. Γεροβασίλη, «πρέπει γρήγορα να βγούμε από αυτό και καλό θα ήταν να βγούμε χωρίς τραύμα και χωρίς να έχουμε την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου». Υπό την προϋπόθεση βέβαια θα πάψουν τα εσωκομματικά μαχαιρώματα προς τον Στέφανο Κασσελάκη, διότι «υπάρχουν και πολιτικές επιλογές που δεν μας αρέσουν όταν είμαστε σε ένα συντεταγμένο κόμμα, αλλά είναι η πλειοψηφική άποψη».

«Ως παραίνεση δεν το υποστηρίζω, ως μια αναγνώριση της πραγματικότητας είναι κοντά στην αλήθεια», κατέληξε η αντιπρόεδρος της Βουλής σχολιάζοντας την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς την ομάδα των 6+6 πως «αν έχουν να αποφασίσουν κάτι να το αποφασίσουν τώρα».