Κάλεσμα στην ομάδα των «6+6» να αποφασίσουν άμεσα για την παραμονή τους ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ απήυθυνε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (20/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ούτε εγώ έχω το δικαίωμα. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι να το αποφασίσουν τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολούθως τόνισε ότι αν αποδεχόταν η Έφη Αχτσιόγλου την πρόσκλησή του, θα βρισκόταν στην ηγετική ομάδα. «Θα ήταν στην ηγετική ομάδα αν αποδεχόντουσαν την πρόσκλησή μου. Είπα και μίλησα για το πολιτικό κέντρο που θέλω να δημιουργήσω. Αυτά τα στελέχη ήταν οι μελλοντικοί υπουργοί, βασίζομαι πάνω σε αυτήν την ομάδα στελεχών και τους εκτιμώ», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Ερωτηθείς με αφορμή την αντιπαράθεση που υπήρξε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Σία Αναγνωστοπούλου μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περασμένο Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολίασε ότι «δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε». «Συγχρόνως δεν πρέπει να κατηγορεί κανείς τον Παύλο πριν δει το έργο του», ως συντονιστή ΕΠΕΚΕ, συμπλήρωσε.