Εξακολουθεί να σοκάρει η είδηση πως μία 16χρονη είχε πέσει θύμα αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών με συνέπεια να καταλήξει στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται ακόμη σε κωματώδη κατάσταση, ύστερα από υπερβολική δόση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ανήλικη κοπέλα είχε βρεθεί μαζί με μια φίλη της στο σπίτι ενός 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκαν κάνναβη, αλλά και «σίσα» – πιο γνωστό ως «η κοκαΐνη των φτωχών».

Το επόμενο πρωί που ξύπνησε στο ίδιο σπίτι η φίλη του κοριτσιού διαπίστωσε πως η 16χρονη ήταν αναίσθητη και κάλεσε το ΕΚΑΒ για βοήθεια.

Εκ των υστέρων ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι, για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Τη Δευτέρα τα 5 από τα 6 μέλη μέλη της συμμορίας, που εκμεταλλευόταν τη 16χρονη θα βρεθούν ενώπιον της δεύτερης ανακρίτριας και θα απολογηθούν για τις πράξεις τους. Σύμφωνα με τη δικογραφία τα στοιχεία της υπόθεσης είναι ανατριχιαστικά. Μάλιστα ενόσω η μητέρα έψαχνε το παιδί της η σπείρα την ειρωνευόταν.

Εν τω μεταξύ, από τις αρμόδιες αρχές αναζητούνται ακόμα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.