Στο νοσοκομείο σε κώμα από υπερβολική δόση ναρκωτικών βρίσκεται μία 16χρονη. Έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται η υπόθεση και έφτασαν οι Aρχές στη σύλληψη μιας συμμορίας έξι ατόμων, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, οι οποίοι εμπορεύονταν ηρωίνη, χασίς, σίσα και άλλα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή του Open, «Τώρα Μαζί» υπήρχε και μια μονοκατοικία, στην περιοχή του Βύρωνα, όπου πήγαιναν και έκαναν χρήση ναρκωτικών οι περισσότεροι ανήλικοι. Από αυτή τη μονοκατοικία το ασθενοφόρο πήρε και την 16χρονη για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Στη Γλυφάδα επίσης οι αστυνομικοί εντόπισαν μια μισογκρεμισμένη κατοικία, στην οποία οι έμποροι έκρυβαν τις ποσότητες των ναρκωτικών.

Συγκλονιστικά είναι όσα υπάρχουν στη δικογραφία και όσα περιέγραψε η μητέρα. Όπως ανέφερε, το κορίτσι δεχόταν ψυχολογική πίεση και πολλές φορές όταν την έψαχνε και την έπαιρνε τηλέφωνο, όπως λέει, σήκωναν το τηλέφωνο οι έμποροι ναρκωτικών και δεν την άφηναν να της μιλήσει.

Έκαναν πειραματόζωο την 16χρονη

Στη δικογραφία, είπε η δημοσιογράφος, υπάρχουν καταθέσεις και των υπόλοιπων παιδιών της παρέας της 16χρονης, που περιγράφουν πώς την βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση εκείνο το πρωί και πώς άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους για την κατάσταση που είναι και τι να κάνουν.

Ένα από τα παιδιά περιέγραψε πώς γινόταν η προμήθεια των ναρκωτικών και πως όταν ειδοποίησαν κάποιον από τους μεγαλύτερους για το τι είχε συμβεί, αυτός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει εάν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι και πως πρέπει να τις κρύψουν.

Εντύπωση προκαλεί ότι, σύμφωνα με την δικογραφία, όταν οι έμποροι ήθελαν να κάνουν κάποια δοκιμή για ναρκωτικά, χρησιμοποιούσαν ως πειραματόζωο το ανήλικο κορίτσι.