Τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η επιστολή της μητέρας του 16χρονου με την οποία ζητούσε συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο είναι πλαστή, παρουσίασε το MEGA και το Live News.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λάρισας η σφραγίδα επικύρωσης της επιστολής είναι πλαστή, καθώς εδώ και δεκαετίες ο Δήμος ονομάζεται Λαρισαίων και όχι Λάρισας, ενώ ο υπάλληλος που υπογράφει το έγγραφο δεν υπάρχει.

Μάλιστα, λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Στο έγγραφο και το επώνυμό της μητέρας είναι λάθος, καθώς στην επιστολή ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, σύμφωνα με την αστυνομική της ταυτότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για κακοποιητικές συμπεριφορές σε δομές της Κιβωτού, με τον άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης, να κάνει λόγο από την πρώτη στιγμή για ασύστολα ψέματα και μια ενορχηστρωμένη σκευωρία σε βάρος του.

Τη νέα ανατροπή δεδομένων αναλύει με τους δικηγόρους που τον εκπροσωπούν και ο πατέρας Αντώνιος, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος τόσο ο ίδιος, όσο και η πρεσβυτέρα, που έσπευσε τις προηγούμενες μέρες να δηλώσει δικαιωμένη.

Μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της ίδιας.