Μαζί με το πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας «Madame Web», που ανέβηκε στο διαδίκτυο την Τετάρτη (15/11), κυκλοφόρησε και ένα συνoδευτικό ολιγόλεπτο βιντεάκι μέσα από το οποίο το κοινό μπορεί να μάθει τα πάντα για την επερχόμενη παραγωγή δια στόματος της πρωταγωνίστριας και της σκηνοθέτριας της.

«Ξεναγώντας» τους θεατές στην τελευταία ταινία της Sony που βασίζεται στη Marvel, η Dakota Johnson εξηγεί αυτό που όλοι περιμέναμε – πώς δηλαδή η ταινία θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη έναν χαρακτήρα που στα graphic novels απεικονίζεται ως μια ηλικιωμένη γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι;

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα της ως «υπερ-ευφυή», η Johnson αποκάλυψε ότι η ταινία θα ακολουθήσει τα πρώτα χρόνια  της Madame Web, όταν ακόμα έκανε καριέρα ως ανιδιοτελής διασώστρια. Η ταινία παρουσιάζει την Cassandra Webb ως μια στοργική ψυχή που δίνει τη ζωή της για να σώσει κάποιον άλλον και στη συνέχεια της χαρίζεται μια νέα ευκαιρία κι επανέρχεται στη ζωή.

Όμως, μαζί με το δώρο της ζωής, αποκτά και νέες περίεργες υπερφυσικές δυνάμεις. Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Dakota Johnson μοιράστηκε πως, όταν ξαφνικά αρχίζει να αποκτά τις δυνάμεις της, η Cassandra Webb πιστεύει ότι έχει αρχίσει να «χάνει τα λογικά της». 

Μπαίνοντας στη διαδικασία να εξηγήσει το όραμα πίσω από τη διαμόρφωση του τελευταίου γυναικείου χαρακτήρα του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel,  η σκηνοθέτρια της ταινίας, S.J. Clarkson, αναφέρθηκε στα όσα διαφοροποιούν τη Madame Web από άλλους υπερήρωες όπως ο Spider-Man και ο Venom. Η Clarkson αναφέρθηκε στις στιγμές που η Madame Web βλέπει το παρελθόν και το μέλλον – αν και μερικές φορές τα οράματά της είναι λίγο ασταθή – και αποκάλυψε πως η νέα αυτή ηρωίδα διαθέτει ένα σύνολο ικανοτήτων που το κοινό δεν έχει ξαναδεί.