Στο δρόμο που χάραξε ο Βασίλης Λεβέντης και ο Γιώργος Καρατζαφέρης κινείται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, αφού μπήκε στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τα… άλλαξε όλα, προκαλώντας έντονες κόντρες και ηχηρές αποχωρήσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να μπει και στο ραδιοφωνικό σταθμό του κόμματος, αποκτώντας δική του εκπομπή.

Έτσι αναμένεται να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξαν οι Γιώργος Καρατζαφέρης και Βασίλης Λεβέντης (είχαν και τηλεοπτική εκπομπή) για να αποκτήσει, όπως λέει, επαφή με το λαό σε κάθε του ομιλία του, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Κατά τα λοιπά ο ΣΥΡΙΖΑ, φυλλοροεί. Άλλα δύο στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής, οι Γιώργος Κυρίτσης και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δήλωσαν την παραίτησή τους. Τα δύο αυτά στελέχη προστέθηκαν στους 46 που αποχώρησαν την Κυριακή.

Επίσης, τους Πέτη Πέρκα και Ευκλείδη Τσακαλώτο διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής.

Σε μια πρώτη αντίδραση, ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επικαλέστηκε ένα ινδικό απόφθεγμα, για να δηλώσει την προσήλωσή του στην ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά, απέναντι στις επιδιώξεις του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι «είναι προτιμότερο να κάνεις το δικό σου καθήκον έστω και ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».