Στη φυλακή οδηγήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (13/11), με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και οι τρεις γυναίκες οι οποίες εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2022 στην Κυψέλη.

Με βάση την απόφαση της δικαιοσύνης, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες η μητέρα και η αδερφή του θύματος, καθώς και η σπιτονοικοκυρά τους.

Οι τρεις γυναίκες, που κατηγορούνται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπορία ανθρώπων και διακοπή κύησης, απολογήθηκαν για όσα τους καταλογίζονται.

Το ισχαιμικό επεισόδιο που έγινε δολοφονία

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των φερόμενων ως δραστών μετά από τη μήνυση του πατέρα της 23χρονης, για την οποία άρχισε προκαταρκτική εξέταση.

Υπενθυμίζεται πως η 23χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη και ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο πατέρας της υποστήριζε ότι η κόρη του είχε δολοφονηθεί και είχε υποβάλει μήνυση. Η ταυτοποίησή της έγινε με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση στις 23/11, από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Το τέταρτο πρόσωπο

Εν τω μεταξύ, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τέταρτο πρόσωπο στη δολοφονία της 23χρονης. Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής υπηκοότητας, 42 ετών, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργάτης της σπιτονοκοικυράς και ενδεχομένως ο άνθρωπος που, με ένα μαύρο τζιπ, μετέφερε τη σορό της 23χρονης. Ο 42χρονος μέχρι στιγμής δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.