O ιστορικός «Οικονομικός ταχυδρόμος», ναυαρχίδα της ενημέρωσης για την οικονομία και τις προεκτάσεις της από το 1926, επιστρέφει στο ανανεωμένο «Βήμα της Κυριακής».

Το βράδυ της Πέμπτης 9/11 ο Σύμβουλος Έκδοσης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», Νίκος Φιλιππίδης ανακοίνωσε, μέσω του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA, ότι επιστρέφει σε έντυπη μορφή.

«Εμείς που δουλεύουμε δυόμιση χρόνια στην ηλεκτρονική μορφή στον ΟΤ αλλά και οι πιο μεγάλοι που έχουμε προλάβει το περιοδικό με το «Βήμα», τον Οικονομικό Ταχυδρόμο του Γιάννη Μαρίνου, είμαστε διπλά συγκινημένοι. Επιστρέφει ως ένθετο στο «Βήμα της Κυριακής» και θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή. Θα είναι ανανεωμένος με πλούσια ύλη. Θα στελεχώνεται από όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό και τους οικονομικούς συντάκτες της ηλεκτρονικής μορφής του ΟΤ και του Βήματος» δήλωσε ο κ. Φιλιππίδης.

«Θα έρθουμε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και βέβαια να επαναφέρουμε έναν τίτλο, που είναι από το 1926 εδραιωμένος και που ανήκει στην οικογένεια της Alter Ego» δεσμεύτηκε ο Νίκος Φιλιππίδης.