Με νέο σχεδιασμό και φρέσκια αισθητική θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στα περίπτερα Το «ΒΗΜΑ», που έχει γράψει έναν αιώνα ιστορίας.

«Κάνουμε μία ανανέωση και διεύρυνση. Έχουμε πια πολλά καινούργια περιοδικά, θα έχουμε και άλλα στη συνέχεια. Έχουμε νέο layout. Δεν είναι νέο «ΒΗΜΑ», γιατί οι μεγάλες εφημερίδες δεν αλλάζουν και αυτό τις χαρακτηρίζει», είπε ο εκδότης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» Γιάννης Πρετεντέρης.

«Οι μεγάλες εφημερίδες βελτιώνονται, ανανεώνονται και προσαρμόζονται στην εποχή. Κλείσαμε έναν αιώνα λειτουργίας και αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ανανέωση για τον δεύτερο αιώνα – άμα τον κλείσουμε», συμπλήρωσε.

Με το βλέμμα στην Ιστορία

Η ιστορική εφημερίδα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή εγκαινιάζοντας τη συλλογική έκδοση μίας νέας σειράς βιβλίων με τίτλο «ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ», με πρώτο τον τόμο «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973», με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την φοιτητική εξέγερση που καθόρισε το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό της Μεταπολίτευσης.

«Θέλουμε να αποτυπώσουμε τα μεγάλα γεγονότα του περασμένοι αιώνα, δείχνοντας ταυτόχρονα πώς το έβλεπαν τότε, στην ώρα εκείνη», σημείωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Παράλληλα, το «ΒΗΜΑ» αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί με το εμβληματικό περιοδικό «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», ενώ η πλούσια ύλη της εφημερίδας πλαισιώνεται από τις τρεις κορυφαίες ένθετες εκδόσεις του: τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, το Β2 για τον Πολιτισμό, τις Ιδέες, το Βιβλίο και την Επιστήμη και το περιοδικό «ΒΗΜΑGAZINO».