Ενώπιον ανακριτή θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 9/11 ο 30χρονος γυμναστής που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε παιδιά σε δημοτικό σχολείο του Ασπρόπυργου.

Ο 30χρονος αναμένεται να κάνει λόγο για στημένες καταγγελίες -8 που υπάρχουν στη δικογραφία- θα αρνηθεί όσα του αποδίδονται και θα αναφέρει ότι δεν έχει πειράξει ποτέ παιδί. Επιπλέον, στην απολογία του θα πει ότι στο προηγούμενο σχολείο που εργάστηκε δεν είχε δημιουργήσει θέμα.

«Στο δικό μου, του έκανε πρόταση να πάει και να κάτσει στα γόνατά του. Πήγε με το ζόρι δευτερόλεπτα έκατσε κι έφυγε», είπε πατέρας μαθήτριας. Ο ίδιος ο δάσκαλος Φυσικής Αγωγής, ξεσπώντας σε κλάματα μετά τη σύλληψή του, δήλωνε στους αστυνομικούς πως δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά.

Τα πρώτα λόγια του 30χρονου στους αστυνομικούς

«Δεν έκανα κακό στα παιδιά. Δε θα μπορούσε να τα είχα εκμεταλλευτεί. Έψαχνα τρόπους να προσεγγίσω τα παιδιά ως φίλος τους. Πάρτε τηλέφωνο το γιατρό μου να σας επιβεβαιώσει ότι πάσχω από Άσπεργκερ», φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του.

Οι γονείς ζητούν από τη δικαιοσύνη να εξεταστεί η ιατρική γνωμάτευση του 30χρονου. «Εννοείται με άγχωσε και με φόβισε αυτό, είναι παιδιά μου. Το χαρτί που έχει βγάλει το ψεύτικο να το ελέγξει το κράτος», δήλωσε ο πατέρας μαθήτριας.

«Η κόρη μου που είναι σε άλλη τάξη, δεν τον έχει δάσκαλο και εν ώρα διαλείμματος που είναι σε εφημερία ο καθηγητής και κάθεται στο παγκάκι το κοριτσάκι να φάει το πρωινό της πάει και το χαϊδεύει και το γαργαλάει στην κοιλιακή χώρα και δε ξέρω κι εγώ πού. Κανονικά αφού έχει τέτοιο πρόβλημα δεν έπρεπε να είναι καν καθηγητής», πρόσθεσε.

«Θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος»

Όπως ισχυρίζεται ο πατέρας του 30χρονου, μιλώντας στο MEGA, ο γιος του πάντα έλεγε πως ήθελε να διδάξει ήθος στους νέους και πως μετά από όλα αυτά η φυγή δεν είναι η λύση.

«Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός είναι ουσιαστικά. Πάντα έλεγε ότι «θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος». Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει κι αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω «δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό» μου λέει «γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;»».

Η αστυνομία διεξάγει κατ’ οίκον έρευνα και μέχρι στιγμής στις ηλεκτρονικές συσκευές του 30χρονου δεν έχει εντοπιστεί κάποιο υλικό που να σχετίζεται με παιδική πορνογραφία με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. να επεκτείνεται και στο προηγούμενο σχολείο όπου οι αστυνομικοί θα πάρουν καταθέσεις από συναδέλφους του.