Οι καταγγελίες που έγιναν σε βάρος 30χρονου καθηγητή Φυσικής Αγωγής σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου, ότι παρενοχλούσε μικρούς μαθητές, προκάλεσαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ διατάχθηκε από το υπουργείο Παιδείας ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για την υπόθεση. Διευκρινίζεται πως πρόκειται για αναπληρωτή καθηγητή ο οποίος ήδη έχει παυθεί από τα καθήκοντά του.

Το χαρτί για την αναπηρία

Η σύλληψη του 30χρονου έγινε χθες το πρωί (6/11) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες γονέων ότι παρενοχλούσε, σε κάποιες περιπτώσεις και σεξουαλικά, τα παιδιά τους. Έγιναν αναφορές για κάποιες φράσεις του, για κάποια ακουμπήματα, λήφθηκαν μαρτυρικές καταθέσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας και ακολούθησε η σύλληψη.

Ο 30χρονος άνδρας οδηγείται σήμερα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Η υπόθεση είναι στο στάδιο της διερεύνησης τόσο από τη Δικαιοσύνη όσο και από την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής έχει προσκομίσει και ένα χαρτί στο οποίο εμφανίζεται να έχει αναπηρία και ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείται.