Η Gannett, η μεγαλύτερη αλυσίδα εφημερίδων στις ΗΠΑ, προχώρησε σε μία παγκόσμια καινοτομία προσλαμβάνοντας έναν δημοσιογράφο με ειδικότητα στην Taylor Swift. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέλαβε τον Bryan West, έναν 35χρονο δημοσιογράφο από την Αριζόνα, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νεοεισαχθείσα κατηγορία ειδήσεων που έχουν να κάνουν με την καλλιτέχνη-φαινόμενο από το Nashville.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan West (@bryanwesttv)

Από σήμερα λοιπόν, ο Bryan West θα εργάζεται από το newsroom της Tennessean για την USA Today και τις περισσότερες από 200 τοπικές εφημερίδες της αλυσίδας, κάνοντας ρεπορτάζ για όλα όσα αφορούν την Taylor Swift και μόνο.

Όταν η Gannett ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη θέση τον Σεπτέμβριο, το γεγονός προκάλεσε έντονες συζητήσεις και ταραχή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία ήρθαν συχνά αντιμέτωπα μεταξύ τους για το αν η πρόσληψη ενός δημοσιογράφου αποκλειστικά για θέματα που αφορούν τη TayTay είναι ένα σημάδι της παγκόσμιας κρίσης και μιας επερχόμενης Αποκάλυψης ή το πιο ευνόητο και υπερασπίσιμο πράγμα που έχει κάνει κανείς στον χώρο της ψυχαγωγίας εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety, ο ίδιος ο Bryan West, ο άνθρωπος που κατάφερε να πάρει τελικά τη θέση, υπερασπίστηκε τον εαυτό του και την νέα του απασχόληση λέγοντας πως «Θα έλεγα ότι αυτή η θέση δεν διαφέρει από το να είσαι ένας αθλητικογράφος που είναι οπαδός της γηπεδούχου ομάδας. Είμαι απλώς θαυμαστής της Taylor και την παρακολουθώ σε όλη της την καριέρα, αλλά έχω επίσης και ένα δημοσιογραφικό υπόβαθρο. Νομίζω ότι αυτό είναι το διασκεδαστικό αυτής της δουλειάς, ότι, ναι, μπορείς να μιλάς για όλα όσα αφορούν την Taylor Swift, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι πολύ μεγαλύτερο, όπως είναι ο αντίκτυπος που έχει στην κοινωνία, τις επιχειρήσεις και τη μουσική». 

Ο West επίσης επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στα κόκκινα χαλιά που σχετίζονται με τα βραβεία CMA στο Nashville στο πλαίσιο της πρώτης του εβδομάδας στη δουλειά, ενώ αποκάλυψε ότι έχει συναντήσει τη Swift μία φορά, στα παρασκήνια της πρεμιέρας της περιοδείας «Reputation» στο Phoenix το 2018. Από εκείνη την ιστορική για τον ίδιο συνάντηση, ο West έχει μια φωτογραφία την οποία φυσικά συμπεριέλαβε στην αίτησή του για τη θέση στη Gannett, μαζί με μια σύντομη λίστα με σοβαρές ιδέες για ιστορίες όπως, για παράδειγμα, το πώς η Swift έχει επηρεάσει οικονομικά τη βιομηχανία βραχιολιών φιλίας.