Οδυνηρή ήταν η διαπίστωση για την Ντέμι Μουρ ότι ο πρώην σύζυγός της, Μπρους Γουίλις, δεν είναι σε θέση πλέον να καταλάβει ποια είναι.

Όπως ανέφερε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, έζησε μια πολύ δύσκολη στιγμή, όταν επισκέφθηκε τον αγαπημένο ηθοποιό κι εκείνος δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ποιον άνθρωπο είχε απέναντί του.

Δεν την αναγνώρισε

Η μετωποκροταφική άνοια από την οποία πάσχει ο διάσημος σταρ, ακολουθεί αλματώδη εξέλιξη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να διακρίνει ότι τον επισκέφθηκε η Ντέμι Μουρ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπρους Γουίλις ακόμη μπορεί να αναγνωρίσει τη σημερινή του γυναίκα, την Έμμα Χέμινγκ που τον υποστηρίζει και τόσο σε όλη αυτή την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία του, όπως και τα παιδιά του, σποραδικά.

Προφανώς, χρειάζεται ένα πολύ σταθερό περιβάλλον για εκείνον και όσο πιο ασφαλές γίνεται, χωρίς αλλαγές και εκπλήξεις, προκειμένου να λαμβάνει τη βοήθεια που χρειάζεται, τουλάχιστον για να μείνει η κατάστασή του στάσιμη, όσο γίνεται.

Συμπαραστέκεται και η Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε λείψει το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας στην Ιταλία και κατά την επιστροφή της, ήρθε αντιμέτωπη με την θλιβερή διαπίστωση ότι ο Μπρους Γουίλις δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για 13 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τις κόρες τους, Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα.

Η διάσημη ηθοποιός διατηρεί αδιάρρηκτη την επικοινωνία της και την επαφή τόσο με τα παιδιά της, όσο και με την τωρινή σύζυγο του Μπρους Γουίλις.

Ο σταρ λόγω της ασθένειάς του που κλιμακώνεται, παρουσιάζει σημαντική κάμψη της γνωστικής του λειτουργίας, αλλαγές στην προσωπικότητά του, καθώς και απρόβλεπτες μεταβολές της διάθεσής του.

Ο δύσβατος δρόμος της ασθένειας

Είναι δύσβατος ο δρόμος που διανύει τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η οικογένειά του που τον βλέπουν να εκπίπτει έτσι και να μένει ανήμπορος μπροστά στην ίδια την κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που δημοσιεύει το «The Blast», όταν επισκέφθηκε τον Μπρους Γουίλις η κόρη του Ρούμερ, μαζί με το μωρό που απέκτησε πρόσφατα, ο ίδιος εξέφρασε τη χαρά του.

Ωστόσο, λόγω της μετωποκροταφικής άνοιας, είναι πιθανόν ο ηθοποιός να γίνει ξαφνικά επιθετικός, ενώ την ίδια ώρα ο Μπρους Γουίλις βιώνει μια σημαντική σωματική κατάπτωση.

Μια… οικογενειακή ασθένεια

Σε συνέντευξή της στο τηλεοπτική σόου «Today», τον Σεπτέμβριο, η σύζυγός του Έμμα είχε μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σταρ λόγω της άνοιας και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο για τον άνθρωπο που έχει διαγνωστεί, είναι επίσης πολύ σκληρό και για την οικογένειά του. Ισχύει αυτό που λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή αρρώστια».

Όταν την ρώτησαν τότε, εάν ο ίδιος έχει συνείδηση αυτού που του συμβαίνει, εκείνη είχε απαντήσει ότι είναι δύσκολο να γνωρίζει κάτι τέτοιο.