Ακόμη ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ διεξάγεται σήμερα (5/11, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα σε ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και Γουέστ Χαμ για το Europa League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βλέποντας χθες (4/11) την «γκέλα» της ΑΕΚ με την Κηφισιά έχει την κατάλληλη ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά τους από τους δύο δικέφαλους αλλά και να μειώσει αυτή από τον Παναθηναϊκό στο -1. Ο Ολυμπιακός θα έχει τους οπαδούς του στις εξέδρες καθώς η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την παρουσία των φιλάθλων.

Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Όσον αφορά το αγωνιστικό ο Ροντινέι επιστρέφει στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού με τον Ορτέγκα να είναι αυτός που πιθανόν θα μείνει εκτός αποστολής ώστε να μην υπερβεί το όριο των κοινοτικών παικτών.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βγάλει αντίδραση μετά από την ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική με κάτω τα χέρια. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανταπέδωσε στα δεδομένα του ματς και η αποψινή αναμέτρηση είναι μία ευκαιρία για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σαμάτα ο οποίος δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση καθώς παρέμεινε κλινήρης λόγω ωτίτιδας με πυρετό. Φυσικά εκτός αποστολής έμειναν οι Βιεϊρίνια, Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Σλάγκερ με βοηθούς τους Βασίτσκι και Μπλος. Τέταρτος θα είναι ο Γκάμαρης, ενώ στο VAR ο Μίλερ και στο AVAR ο Πετρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας .