Ενέδρα θανάτου σήμερα το πρωί (30/10) σε 55χρονο άνδρα σε παραλία στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό. Το θύμα δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς από δύο επαγγελματίες εκτελεστές και ξεψύχησε στο αυτοκίνητό του.

Στο philenews μιλά αποκλειστικά πρόσωπο που είδε την γκαγκστερική δολοφονία, επισημαίνοντας ότι ο ένας εκ των δύο δολοφόνων πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση, περίπου δύο μέτρων. Οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο νόμιζαν ότι κάποιος έριχνε βεγγαλικά.

«Στην αρχή άκουσα τους πυροβολισμούς αλλά υπέθεσα ότι είναι βεγγαλικά. Πήγα να πάρω κάτι από το υποστατικό και άκουσα ξανά πυροβολισμούς. Βλέπω κάποιον που τρέχει δίπλα από το όχημα του θύματος, σε απόσταση περίπου δύο μέτρων, να κρατά ένα όπλο μαύρο μεγάλο και να πυροβολάει. Τον πυροβολούσε από κοντά, σε απόσταση λίγων μέτρων. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είδα ότι φορούσε κάτι στο κεφάλι του, ήταν καλυμμένο το πρόσωπό του» είπε.

Και συνέχισε: «Αμέσως έτρεξα μαζί με άλλους πολίτες να κρυφτούμε γιατί φοβηθήκαμε πως θα μας σκοτώσουν. Στο μεταξύ η παραλία είχε λίγο κόσμο, καμία δεκαριά πολίτες. Φαίνεται ότι πρώτα πυροβόλησαν το παράθυρο ενώ ήταν στο αυτοκίνητο το θύμα, μετά προχώρησε λίγα μέτρα, κτύπησε πάνω στον τοίχο και ο άλλος τον έκοψε εκεί και άρχισε να τον πυροβολάει από απόσταση δύο μέτρων».