Με το δικό της τρόπο η Maggie Wheeler που ενσάρκωνε την σύντροφο του Τσάντλερ, Τζάνις, στα «Φιλαράκια», αποχαιρέτησε τον Matthew Perry.

Η ίδια θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στο τηλεοπτικό αγαπημένο της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών, αναρτώντας μια φωτογραφία τους από τη σειρά στο Instagram.

«Τι απώλεια. Θα λείψεις στον κόσμο Matthew Perry. Η χαρά που έδωσες σε τόσους πολλούς στην πολύ σύντομη ζωή σου θα συνεχίσει να ζει. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη για κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε», έγραψε η Wheeler στην εν λόγω ανάρτηση.

Η ίδια έκανε αρκετές guest εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σειράς από το 1994 έως το 2004.

Συντριβή από το θάνατό του

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι», ανακοίνωσε προς τους Times του Λος Αντζελες η Warner Bros Television Group, η οποία είναι παραγωγός του «Friends».

«Ο Μάθιου ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός και ένα ανεξίτηλο μέλος της οικογένειας του Warner Bros Television Group. Ο αντίκτυπος της κωμικής του ιδιοφυΐας έγινε αισθητός σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές τόσων πολλών ανθρώπων. Είναι μια μέρα που ραγίζει καρδιές και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

«Είμαστε απίστευτα θλιμμένοι από τον πρώιμο θάνατο του Matthew Perry», ανέφερε το NBC, το οποίο πρόβαλε τη σειρά και για τις 10 σεζόν. Σε δήλωση προς τους Times του Λος Αντζελες είπε:

«Έδωσε τόση χαρά σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τον τέλειο κωμικό του συγχρονισμό και το ειρωνικό του πνεύμα. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από αμέτρητες γενιές».