Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ 0 Αρης Ραβανός, πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα το Βήμα και στην ηλεκτρονική του έκδοση tovima.gr   συζητά με τον Βασίλη Σφήνα για τις τελευταίες εξελίξεις στα τρικυμιώδη εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις διαγραφές κορυφαίων στελεχών και την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του πρόσφατα εκλεγμένου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη. Εχει ευθύνες ο Αλέξης Τσίπρας;

Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, με τίτλο: «Διαλύεται, διασπάται ή αναγεννάται ο ΣΥΡΙΖΑ; » θα ακούσετε:

1:40 Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στον ΣΥΡΙΖΑ

3:28 Η πολιτική ουσία των διαφωνιών των στρατοπέδων

4:28 Πότε αναμένεται η οριστική διαγραφή των στελεχών

5:18 Το ενδεχόμενο να μην επικυρωθεί από την κεντρική επιτροπή ή την επιτροπή δεοντολογίας η εισήγηση του Κασσελάκη για τις διαγραφές

6:46 Η ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα

8:50 Η επόμενη μέρα για τα στελέχη αν διαγραφούν οριστικά

11:00 Η πρόταση του Δημήτρη Βίτσα για νέο κόμμα

11:55 Πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ΣΥΡΙΖΑ

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!