Με τον Αλέξη Κούγια στα έδρανα της υπεράσπισης θα συνεχιστεί αύριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία δικάζεται για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο δικαστήριο προσκομίστηκαν δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια και της συνεργάτιδας του με τις οποίες αποδέχονται τον εκ νέου διορισμό τους από την κατηγορούμενη. Ωστόσο μέσω των γραπτών δηλώσεων τους ζήτησαν τη διακοπή της δίκης για αύριο επικαλούμενοι διαφορετικά κωλύματα, ο κ. Κούγιας έχει δικαστήριο στη Ξάνθη και η συνεργάτιδα του πρόβλημα υγείας οδοντιατρικής φύσης.

Το δικαστήριο εξέτασε τα κωλύματα τα οποία αποδείχθηκαν πραγματικά και τελικά η δίκη διεκόπη για αύριο μετά από αίτημα της διορισμένης συνηγόρου της κατηγορούμενης που ζήτησε περισσότερο χρόνο.

Η πρόεδρος ενημέρωσε την κατηγορούμενη ότι εφόσον αύριο είναι παρόντες στο δικαστήριο οι μάρτυρες υπεράσπισης θα εξεταστούν, ενώ, σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσει η απολογία της, επισημαίνοντας της ωστόσο ότι εφόσον το επιθυμεί μπορεί να κάνει χρήση του δικαιώματος σιωπής.