Πρεμιέρα έκανε χθες Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το «Φως στο Τούνελ» για 29η σεζόν, με την Αγγελική Νικολούλη.

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την ημέρα που το τούνελ άναψε πρώτη φορά τα φώτα του. Κι όμως, συμπληρώθηκαν 28 χρόνια ερευνών και αποκαλύψεων με όλους εσάς τους τηλεθεατές και εθελοντές στο πλευρό μας», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής.

«Αυτή τη νύχτα παίρνουμε την ανηφόρα για την 29η τηλεοπτική σεζόν. Μπαίνουμε στα τούνελ τα δύσκολα της κοινωνίας μας με μοναδικό σκοπό να ανάψουμε το φως και να φωτίσουμε τα σκοτάδια της» πρόσθεσε. Η Αγγελική Νικολούλη ευχαρίστησε όλους για τις ευχές και τα μηνύματα, όπως και τους ιθύνοντες του Mega, «τη δημιουργική παραγωγή μας», όπως χαρακτηριστικά είπε, καθώς και το τηλεοπτικό κοινό.

Η αναφορά στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά και τα όσα έγιναν με τον Αλέξη Κούγια και τον ορισμό τριών νέων δικηγόρων.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, αφού πρώτα άκουσε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον δικηγόρο, Αλέξη Κούγια.

«Τι άλλο σόου δόθηκε εντός και εκτός δικαστηρίου» ρώτησε τον δημοσιογράφο Δημήτρη Φρέσκο. «Το έχουμε χάσει το έργο, αλλά πλησιάζει προς το τέλος του. Οι δικαστές έχουν τον λόγο, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί, εμπιστευόμαστε την Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.