Άρχισε κανονικά, αλλά δεν συνεχίστηκε μετά το 50ο λεπτό το μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στη Super League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν το παιχνίδι που έριχνε την αυλαία του αγωνιστικού τριημέρου στο πρωτάθλημα, ωστόσο μετά το γκολ της ισοφάρισης (1-1) για τους «ερυθρόλευκους» από τον Μαντί Καμαρά υπήρξε διακοπή. Για την οποία ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα ισχύσει.

Αιτία για όλο αυτό το σκηνικό που έχει ήδη ξεπεράσει τη διάρκεια ενός αγώνα αποτέλεσε ένα συμβάν στην πλαϊνή γραμμή του γηπέδου και προς την περιοχή των φιλοξενούμενων. Εν μέσω πανηγυρισμών για το 1-1 από τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού, ο Ισπανός μπακ του «Τριφυλλιού» έπεσε στο έδαφος και κράτησε το αυτί του, δείχνοντας να πονά, μετά από εκτόξευση κροτίδας που φέρεται να έσκασε κοντά του.

Δεδομένου πως ο Χουάνκαρ χρειάστηκε το φορείο για να μεταφερθεί στ’ αποδυτήρια, όλοι οι ποδοσφαιριστές και η αποστολή του Παναθηναϊκού αποχώρησαν μαζί του.

Ο διαιτητής δεν έχει αντίρρηση να συνεχιστεί ο αγώνας, ο Παναθηναϊκός επιμένει

Στις διαβουλεύσεις που άρχισαν έκτοτε εντός των αποδυτηρίων, ο διαιτητής ενημέρωσε πως δεν αντιλήφθηκε να έχει συμβεί κάτι το μεμπτό και εμφανίστηκε έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έχουν επιλέξει να μην επιστρέψουν τουλάχιστον προς το παρόν, στο γήπεδο για τα υπόλοιπα σαράντα λεπτά, ζητώντας την τήρηση των κανονισμών.

Μετά από 75 λεπτά διακοπής οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν για προθέρμανση και το κοινό θεώρησε ότι το παιχνίδι θα επανεκκινήσει, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρέμειναν στα αποδυτήρια, ακολουθώντας τις οδηγίες της διοίκησης τους.

Ο Χουάνκαρ, που επικαλείται ζαλάδες και έλλειψη ακοής, έχει εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα και οι «πράσινοι» αναμένουν την επίσημη γνωμάτευση για να κινηθούν αναλόγως.

Αποφασίστηκε μάλιστα ο Ισπανός να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.