Πλησιάζουν τρεις μήνες από τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ, ακόμη όμως δεν έχει αποδοθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε κάποιον εκ των συλληφθέντων ή μη.

Οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα στοιχεία αυτά που θα «δέσουν» την υπόθεση και θα οδηγήσουν στο άτομο που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο οπαδό της Ένωσης στη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης των Κροατών χούλιγκανς και σταδιακά συμπληρώνουν το παζλ με τα απαραίτητα κομμάτια.

Οι τελευταίες εξελίξεις, όπως τις μετέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων Βασίλης Λαμπρόπουλος, αφορούν από τη μία το αίμα που εντοπίστηκε σε μαχαίρι και από την άλλη γραπτά μηνύματα που ανταλλάχθηκαν από συμμετέχοντες στην αιματηρή συμπλοκή.

Τα νέα στοιχεία της έρευνας

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλο, στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το γενετικό υλικό της επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εύρημα.

Πρόκειται για μια σταγόνα αίματος που εντοπίστηκε σε κατασχεθέν μαχαίρι ενός εκ των Κροατών που βρίσκεται ήδη στη φυλακή και ανήκει στον δολοφονηθέντα Μιχάλη Κατσουρή.

Κατά το ρεπορτάζ, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για ένα καταλυτικό στοιχείο που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στον δράστη του εγκλήματος.

Αυτό που, για την ώρα, που δυσχεραίνει την έρευνα των Αρχών, προκειμένου να εξιχνιαστεί η υπόθεση της δολοφονίας και ν’ αποδοθεί η σχετική κατηγορία, είναι πως στο ίδιο αντικείμενο έχει εντοπιστεί και δεύτερο DNA ενός ακόμη, άγνωστου, ατόμου.

Επίσης, από την εξέταση των συνομιλιών που εντοπίστηκαν στα κινητά των συλληφθέντων έχουν βρεθεί SMS στα οποία αναφέρονται τρία πρόσωπα, ασύλληπτα για την ώρα, το οποία «ξέρουν ποιος σκότωσε» τον Μιχάλη Κατσουρή.

Είναι τρία άτομα τα οποία οι ανακριτές πρόκειται να καλέσουν για να καταθέσουν τι γνωρίζουν για την υπόθεση.