Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη η επερχόμενη έκτη σεζόν του «The Crown», η οποία θα αρχίσει να προβάλεται στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου, κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα από τα τέσσερα νέα επεισόδια του πρώτου μέρους της. Σημειώνεται ότι αυτή η σεζόν, τα επεισόδια της οποίας επικεντρώνονται στη σχέση της πριγκίπισσας Diana και του Dodi Fayed πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, θα είναι η τελευταία της σειράς.

Φωτ.: Daniel Escale/Netflix

Η έκτη σεζόν θα χωρίζεται σε δύο μέρη, ενώ αναμένεται να καλύψει την χρονική περίοδο από το 1997 έως το 2005, η οποία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τη βασιλική οικογένεια λόγω του τραγικού θανάτου της πριγκίπισσας Diana στις 31 Αυγούστου 1997.

Η νέα σεζόν ακολουθεί την Diana (Elizabeth Debicki), μαζί με τους γιους της, καθώς κάνουν διακοπές με τον ιδιοκτήτη των Harrods και Ritz Paris, Mohamed Al-Fayed (Salim Daw) και την οικογένειά του στη νότια Γαλλία τον Ιούλιο του 1997. Εκεί η Diana και ο Dodi (Khalid Abdalla) περνούν χρόνο μαζί, πριν επιστρέψει μόνη της για δεύτερη φορά και ακολουθήσει το τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού.

Φωτ.: Daniel Escale/Netflix

«Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα. Σε αυτή τη σειρά, είναι τόσο ανθρώπινος και τόσο εξωστρεφής. Είναι σκληρός μερικές φορές, πολύ σκληρός, αστείος όπως ένα παιδί. Με τον γιο του είναι μερικές φορές πολύ σκληρός, αλλά έχει πολλή αγάπη για εκείνον», είπε για το ρόλο του στο Netflix ο Salim Daw.

Στα επεισόδια του πρώτου μέρους πρωταγωνιστούν η Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ II, ο Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, η Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα καθώς και οι Rufus Kampa και Fflyn Edwards που υποδύονται τους William και Harry σε νεαρή ηλικία.

Φωτ.: Daniel Escale/Netflix

Το δεύτερο μέρος της βραβευμένης με Emmy σειράς θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Δεκεμβρίου με έξι επεισόδια.