Η Ελλάδα απόψε το βράδυ (16/10, 21:45) παίζει ένα παιχνίδι «do or die» απέναντι στην Ολλανδία για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο κόλπο να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης και ο Γκουστάβο Πογέτ έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του.

Ο Ομοσπονδιάκος τεχνικός γνωρίζει πως έχει μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά του μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας, έτσι ώστε να πάρει περισσότερα credits για τη δουλειά του και ετοιμάζει τους διεθνείς για τη μεγάλη στιγμή τους.

Το κλίμα είναι καλό, υπάρχει πίστη μετά το τρίποντο στο Δουβλίνο και ο Πογέτ έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του, που δεν αναμένεται να έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους Ρότα και Τσιμίκα να παίζουν στις δύο πλευρές της άμυνας, ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται από τον Μαυροπάνο και τον Ρέτσο.

Στα χαφ, η επιλογή Κουρμπέλη μοιάζει να έχει συγκεντρώσει αρκετούς πόντους, ενώ μαζί του θα είναι ο Μάνταλος και λίγο πιο προωθημένος ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Μασούρας που σκόραρε στο τελευταίο και πάλι στο ματς με τους Ιρλανδούς θα βρίσκεται στη μία πλευρά, στην άλλη θα δούμε τον Πέλκα και στην κορυφή της επίθεσης τον άλλο σκόρερ, Γιακουμάκη.