Η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 και στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (13/10, 21:45) στο Δουβλίνο ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για τη μάχη πρόκρισης στα τελικά, υποστηρίζοντας πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε σχετικώς, η Ελλάδα θα τρέξει την κούρσα μέχρι το τέλος, προτού σταθεί επίσης στα μπαράζ του Nations League που προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία

«Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε τη θέση που είμαστε στο γκρουπ. Δεν θα ξεχάσω την αντίδραση μου όταν έγινε η κλήρωση. Ήξερα πως θα είναι δύσκολη η πρόκριση, αλλά έχουμε και τα μπαράζ του Μαρτίου.

Βρισκόμαστε ακόμα στην κούρσα και θα τρέξουμε έως το τέλος. Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αύριο. Δεν έχουμε δικαιολογίες, λίγους τραυματισμούς, όπως όλες οι ομάδες. Πρέπει να είμαστε γενναίοι για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Έχω μελετήσει αρκετά τι κάνουν στις ομάδες τους, πώς παίζουν και τι κάνουν διαφορετικά για να τους βοηθήσουμε. Όσο για την ομάδα υπάρχουν αρκετοί Ιρλανδοί εδώ (σ.σ. γέλια). Κατά 90% δεν θα αλλάξω τη διάταξη της ομάδας».