Η εκλογική φτώχεια φέρνει γκρίνια και παραίτηση Κασιδιάρη

Η χαμηλή εκλογική επίδοση του Ηλία Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων φέρνει γκρίνια στην ακροδεξιά πολυκατοικία.

Η εκλογική φτώχεια φέρνει γκρίνια και παραίτηση Κασιδιάρη

Η χαμηλή εκλογική επίδοση του Ηλία Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων φέρνει γκρίνια στην ακροδεξιά πολυκατοικία.

Το ποσοστό περί το 8% που πήρε στον α΄γύρο των εκλογών για τον δήμο Αθηναίων ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού δεν είναι ευκαταφρόνητο, απέχει όμως πολύ από τις προσδοκίες που επιχείρησε να καλλιεργήσει ο κύριος Κασιδιάρης ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είχε «ψήσει»τους υποστηρικτές του ότι η υποψηφιότητα του στον δήμο της Αθήνας θα έφθανε στο σημείο να διεκδικήσει την είσοδο της στον β’γύρο.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η εκλογική φτώχεια έχει φέρει γκρίνια στην ακροδεξιά πολυκατοικία. Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης η νίκη έχει πολλούς πατέρες αλλά η ήττα είναι ορφανή. Αυτό λοιπόν ισχύει για το μόρφωμα του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, στο οποίο ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει για το ότι ο ηγέτης τους ούτε θα «διοικήσει» τον Δήμο Αθηναίων, ούτε στον β γύρο βρέθηκε και συγχρόνως κατάφερε να συγκεντρώσει το πιο χαμηλό ποσοστό της δημοτικής του καριέρας.

Η γκρίνια στον κύκλο των υποστηρικτών αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης του από την Κυριακή το βράδυ δίνει και παίρνει. Λάδι στην φωτιά όμως δίνει και η πρωτιά σε σταυρούς της δημοσιογράφου, Δέσποινας Γιάννας, μια υποψηφιότητα που όπως είχαμε γράψει, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε προκάλεσε κρύο ιδρώτα στα υπόλοιπα στελέχη του Κασιδιάρη. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πόσους δημοτικούς συμβούλους εκλέγει η παράταξη. Γιατί αν είναι μόνο δύο, που είναι το πιο πιθανό, τότε την μία θέση θα την λάβει ο ίδιος ο Κασιδιάρης και την άλλη η κ. Γιάννα.

Με το δεδομένο ότι ο Κασιδιάρης δεν μπορεί να συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ερώτημα είναι αν θα παραιτηθεί από την θέση ώστε να παρίσταται στις συνεδριάσεις κάποιος άλλος στη θέση του. θα το κάνει όμως ή θα επιλέξει μόνο την Δέσποινα Γιάννα να τον εκπροσωπεί αφήνοντας τους άλλους ακροδεξιούς δελφίνους να ψήνονται στα εσωκομματικά ζητήματά τους;

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr