Μεγάλη κινητοποίηση στήριξης της υποψηφιότητας του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, βρίσκεται σε εξέλιξη από το κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα, από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εστάλησαν χιλιάδες sms προς τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο οποίο τονιζόταν η στήριξη της του κόμματος στον νυν Περιφερειάρχη και προέτρεπαν τον κόσμο να πάει την Κυριακή στις κάλπες και να ενισχύσει την υποψηφιότητα Αγοραστού.

Φαίνεται λοιπόν πως η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη βάση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία επλήγει ιδιαίτερα από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές και θεωρείται κρίσιμης σημασίας.

Προηγείται στις μετρήσεις ο Κουρέτας του Αγοραστού

Όσον αφορά το αποτέλεσμα όμως, υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA μετρήσεις οι οποίες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα φέρνουν στην πρώτη θέση έτερο υποψήφιο του β’ γύρου, τον Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος στηρίζεται από το ΠαΣοΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Για τον λόγο αυτό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί ο ίδιος τη Λάρισα σήμερα το απόγευμα όπου μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό θα συναντήσουν και θα συζητήσουν στις 19:30 σε γνωστό καφέ της πόλης.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Θεσσαλία είναι η μόνη από τις Περιφέρειες η τύχη των οποίων θα κριθεί στον β’ γύρο η οποία διεκδικείται από υποψήφιο που στηρίζεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και όχι από «αντάρτη» της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι υπόλοιπες.

Κουρέτας: «Ο κύριος Αγοραστός αποφεύγει τον διάλογο»

Από την πλευρά του, ο έτερος υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, τις ελλείψεις, τις ανάγκες του τόπου και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε μάλιστα στο περιβόητο debate μεταξύ εκείνου και του κ. Αγοραστού, το οποίο δεν έγινε ποτέ. «Η ΕΡΤ μας είχε προσκαλέσει την Τρίτη για μία συνάντηση και κάθισαν οι συνεργάτες μου και οι συνεργάτες του κ. Αγοραστού και καθόρισαν μέχρι την Πέμπτη το πρωί να είναι η τελική ώρα. Δεν ανταποκρίθηκαν, και μάλιστα έδωσα στη δημοσιότητα τα SMS της ΕΡΤ που έλεγαν ότι ο κ. Αγοραστός δεν ανταποκρίθηκε. Χθες το πρωί πήραμε μία καινούρια πρόσκληση σήμερα τις 11.15 να πάμε στο δημόσιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ όπου θα περιμένω τον άνθρωπο να μιλήσουμε και αν δεν έρθει θα είναι κενή η θέση του. Νομίζω ότι πρέπει να έρθει να κουβεντιάσουμε. Βλέπω ότι αποφεύγει τον διάλογο. Εγώ εμφανίζομαι με το ποδήλατο μέσα στην πόλη, εκείνος εμφανίζεται με τα ΜΑΤ, με τον κ. Αυγενάκη» δήλωσε.