Οι βιομήχανοι όχι μόνον χειροκρότησαν τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη μετά το πέρας της ομιλίας του κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν χθες μαζί του,  αλλά του παρέθεσαν και γεύμα στο εστιατόριο Fuga στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, όπως αναφέρει ο BHMAτοδότης.

Μόνον που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το γεύμα των βιομηχάνων, τι έκανε νομίζετε; Πήγε στην κουζίνα του Μεγάρου Μουσικής και έπιασε κουβέντα με τους εργαζόμενους και βεβαίως με τον… σεφ Μίλτο Κώτση, τον οποίο ρωτούσε για τις συνθήκες εργασίας μέσα στο μαγειρείο του, αλλά και για να του δώσει συγχαρητήρια για το εξαίρετο μενού.

Τι φαγητό όμως του πρόσφεραν οι βιομήχανοι που τον ενθουσίασε; Φρόντισε και έμαθε ο ΒΗΜΑτοδότης και μας πληροφορεί: Ήταν ένα μενού γκουρμέ, ήτοι: Πρώτο πιάτο: Σαλάτα με ψητά κολοκύθια, δυόσμο και ξινομυζήθρα Κρήτης. Κύριο πιάτο: Τσιπούρα, με πουρέ από βλίτα, αλμυρίκια, λεμόνι κονφί και για γλυκό: κέικ καρυδιού με μπαχαρικά, σεμιφρέντο γιαούρτι με μέλι, εσπούμα μέλι- κανέλα. Εάν ρωτάτε τι είναι το «εσπούμα», σας πληροφορώ ότι είναι… αφρός. Είναι μία μέθοδος της μοριακής κουζίνας για να γίνουν πιο… «αέρινα» πιάτα.