Η είδηση ότι στις 8 Ιουνίου 2024 οι Coldplay θα δώσουν συναυλία στην Ελλάδα έφερε χαμόγελα στους απανταχού φανς του βρετανικού συγκροτήματος, που έσπευσαν να αποκτήσουν το πολυπόθητο χαρτάκι για τη συναυλία τους.

Μετά την ανακοίνωση επικράτησε φρενίτιδα στην πλατφόρμα προπώλησης εισιτηρίων με αποτέλεσμα η εμφάνισή τους να γίνει sold out και το συγκρότημα να ανακοινώσει και δεύτερη συναυλία στις 9 Ιουνίου και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Όμως τώρα η αγωνία των θαυμαστών των Coldplay έχει κορυφωθεί, καθώς η αναστολή λειτουργίας του σταδίου εξαιτίας της στατικής ανεπάρκειας που εντοπίστηκε στα στέγαστρα, αφήνει αβέβαια την πραγματοποίηση των συναυλιών των Coldplay.

Η ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής High Priority Promotions ενημερώνει ότι ακόμα η σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ δεν έχει καταγγελθεί οπότε επίσημα δεν υπάρχει ακύρωση των συναυλιών.

«Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις. Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα» αναφέρει.