Απαντήσεις για τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο ζητά επιμόνως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, επαναφέροντας το θέμα δοθείσης ευκαιρίας.

Στην προκειμένη περίπτωση, καθώς ακολουθούταν από δημοσιογράφους, τους παρακίνησε να πάνε στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη και να τον πιέσουν να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα αν εξακολουθεί να παρέχει στήριξη στον Αχιλλέα Μπέο.

«Αποκηρύσσει ο κ. Μητσοτάκης τον τραμπούκο κ. Μπέο;»

Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον ακολουθούν κατά πόδας τους παρακίνησε να αφήσουν τον ίδιο και να πάνε καλύτερα στο σπίτι του πρωθυπουργού, ώστε να αναγκαστεί να απαντήσει επιτέλους «εάν αποκηρύσσει τον τραμπούκο κ. Μπέο ναι ή όχι, είναι ο καταλληλότερος όλων ο κ. Μπέος, ναι ή όχι;»;

Για το περιστατικό αυτό φρόντισε να ενημερώσει τους πολίτες ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, δεινός χρήστης των social media, μέσω TikTok.

@skasselakisΑποκηρύσσει τον τραμπούκο Δήμαρχο Μπέο;♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

«Από τις 1.926 λέξεις του Μητσοτάκη λείπει μόνο μία: Μπέος»

Αφότου έτρεξε στις Σπέτσες, ο Στέφανος Κασσελάκης, επανήλθε στο ζήτημα της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στον Αχιλλέα Μπέο.

Με αφορμή την καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «από τις 1.926 λέξεις, λείπει μόνο μία: Μπέος».