Εξήγηση για όσα έγιναν και τον έβγαλαν εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να χαστουκίσει πλημμυροπαθή κάτοικο του Βόλου, έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι, ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

«Όταν εμένα μου βρίζει κάποιος τη μάνα που έχει πεθάνει και να μου πει άντε γ@@@, έτσι λειτουργώ. Και όταν έχω να κοιμηθώ 30 ημέρες για να φτιάξω τους δρόμους, να καθαρίσω την πόλη μου, να φτιάξω να τα ποτάμια. Έτσι λειτουργώ εγώ» είπε.

«Το παιδί ήρθε και ζήτησε συγγνώμη με τον πατέρα και τον παππού του. Μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί. «Συγγνώμη δήμαρχε, δεν το ήθελα, παρεκτράπηκα, ήταν λάθος μου». Του είπα κι εγώ, δεν πειράζει αγόρι μου γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι παιδί μου. Αλλά εγώ βρέθηκα εκεί στις 7 η ώρα όταν κάποιοι κάθονται στον καναπέ και πληκτρολογούν στο Facebook. Έχει διαφορά ξέρετε. Και πήγα εκεί για να φτιάξουμε έναν δρόμο, να μαζέψουμε ξύλα και φερτά υλικά από τα ποτάμια. Δεν πήγα σπίτι μου, για την επιχείρησή μου. Πήγα γι’ αυτούς» ανέφερε.

Ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε: «Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι μηχανή. Και εν πάση περιπτώσει, όταν μου βρίζουν τη μάνα και με βρίζουν, αντιδρώ έτσι. Προκλήθηκα, την ώρα που προσφέρω για την πόλη μου. Και δεν δέχομαι όταν προσφέρω να μου βρίζουν τη μάνα και να μου λένε, άντε γ@@@. Το θέμα θεωρείται λήξαν, ήρθε το παιδί εδώ, ζήτησε συγγνώμη, τελείωσε. Ένα παιδί ήταν, ήταν μία κακιά στιγμή, τελείωσε για εμένα. Θα μπορούσε να περάσει αυτόφωρο αλλά δεν το επιθυμώ. Εάν δηλαδή, ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, θα μπορούσε να περάσει. Αλλά είμαι μεγαλόψυχος».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στην περιοχή Άλλη Μεριά στον Βόλο όπου κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί, με αφορμή το μπάζωμα του ρέματος στην περιοχή, το οποίο καταγγέλλουν πως γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κατέληξε να έχει έντονη λογομαχία με έναν από τους κατοίκους, τον οποίο γύρισε και χαστούκισε.

Ακολούθησε ανταλλαγή χαρακτηρισμών και βαριών εκφράσεων. Τελικά τόσο ο κ. Μπέος όσο και ο πλημμυροπαθής φαίνεται πως τα… βρήκαν μετά από λίγη ώρα στο γραφείο του δημάρχου Βόλου.

Ο δήμαρχος ανήρτησε βίντεο μέσα από το Δημαρχείο κατά το οποίο συνομιλεί με τον πολίτη.