Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και αφορά τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που χθες (30/9) χαστούκισε έναν πλημμυροπαθή όταν εκείνος του είπε, μεταξύ άλλων, «τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα».

«Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων», όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται;» λέει ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση

«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος. Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον ‘καταλληλότερο όλων’, όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;».

Ο κ. Κασσελάκης είχε κάνει ανάρτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον δήμαρχο Βόλου και χθες, επικαλούμενος ρεπορτάζ τοπικών μέσων.