Mετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, o Ozzy Osbourne αποκάλυψε τα σχέδιά του για το 2024. Ο θρυλικός τραγουδιστής της metal και πρώην αρχηγός των Black Sabbath σε νέα του συνέντευξη στο Metal Hammer δήλωσε ότι έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει νέο δίσκο, τον οποίο προγραμματίζει να ηχογραφήσει στις αρχές του 2024.

Mετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση – που λέει ότι θα είναι η τελευταία του – o Ozzy δήλωσε: «Έχω ηχογραφήσει δύο άλμπουμ αρκετά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ένα ακόμη και μετά να επιστρέψω στον δρόμο».

«Μόλις άρχισα να εργάζομαι τώρα για το άλμπουμ και θα το ηχογραφήσουμε στις αρχές του επόμενου έτους» πρόσθεσε. «Θέλω να ασχοληθώ με αυτό για αρκετό χρόνο» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ozzy μίλησε για την ανάρρωσή του μετά την «τελευταία» χειρουργική επέμβαση του νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύπτοντας ότι «αισθάνεται καλά» αλλά «δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά».

«Αισθάνομαι εντάξει. Νόμιζα ότι θα ξανασταθώ στα πόδια μου πριν από μήνες. Δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω καλά, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση στη σπονδυλική στήλη μου πήγε τέλεια».

Ο Ozzy υποβλήθηκε σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα αυτό τον μήνα μετά τον τραυματισμό του από πτώση το 2019, ενώ το 2020 διαγνώστηκε με Πάρκινσον.