Οκτώ μήνες πριν η ίδια η περιοδεία φτάσει στην Ευρώπη, η πολυαναμενόμενη συναυλιακή ταινία για την τεράστια περιοδεία «Eras Tour» της Taylor Swift θα προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως στις 13 Οκτωβρίου.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η TayTay ανακοίνωσε την κυκλοφορία και μοιράστηκε το τρέιλερ της ταινίας, λέγοντας πως «Η «Eras Tour» ήταν η πιο ουσιαστική εμπειρία της ζωής μου μέχρι στιγμής και είμαι πανευτυχής που σας λέω ότι σύντομα θα έρθει στη μεγάλη οθόνη». 

Η ταινία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων από τις έξι βραδιές που η Swift έπαιξε στο στάδιο SoFi στην Καλιφόρνια τον Αύγουστο.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Sam Wrench, ο οποίος στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει ταινίες συναυλιών για τις Billie Eilish και Lizzo, ενώ η παραγωγή έγινε ανεξάρτητα από την Taylor Swift Productions.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 165 λεπτά και έτσι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περιέχει το σύνολο του setlist της περιοδείας, το οποίο φτάνει τα 44 τραγούδια και διαρκεί πάνω από τρεις ώρες. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της ταινίας.