Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου των Sophie Turner και Joe Jonas, και οι εξελίξεις δείχνουν πως ο χωρισμός τους δεν ήταν και τόσο «φιλικός» όσο διεμηνύθη αρχικά από τους ίδιους.

«Έπειτα από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε φιλικά τον γάμο μας», ανέφερε η κοινή τους ανάρτηση στα social media στις 6 Σεπτεμβρίου. «Υπάρχουν πολλές εικασίες για το γιατί, αλλά αυτή είναι πραγματικά μια κοινή απόφαση», σημείωναν ακόμη, καλώντας να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους.

Η κοινή ανάρτηση στα social media των Turner και Jonas για το διαζύγιο του ζευγαριού.

Παρόλα αυτά, η 27χρονη ηθοποιός, η οποία έχει παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά Game of Thrones, την Πέμπτη (21/09) έκανε αγωγή στον 34χρονο ποπ σταρ ζητώντας να επιστρέψουν τα δύο παιδιά τους στην Αγγλία.

Στην αγωγή, η Sophie Turner ζητά την «άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατούνται αδικαιολογήτως», σύμφωνα με το People. Αυτό, λένε οι δικηγόροι της ηθοποιού, ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου. Η Sophie Turner ισχυρίζεται ότι τα Χριστούγεννα του 2022 εκείνη και ο Joe Jonas συμφώνησαν να εγκατασταθούν στην Αγγλία. Το ζευγάρι πούλησε το σπίτι στο οποίο ζούσε στο Μαϊάμι και βρισκόταν στη διαδικασία αγοράς κατοικίας στην Αγγλία, όταν η ηθοποιός ξεκίνησε τα γυρίσματα για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Joan τον περασμένο Απρίλιο.

Παράλληλα, ο ποπ σταρ άρχισε να περιοδεύει με τους Jonas Brothers και οι δυο τους συμφώνησαν ότι οι κόρες τους θα έπρεπε να πάνε μαζί του, επειδή εκείνος είχε περισσότερες ώρες διαθέσιμες μέσα στην ημέρα απ’ ό,τι η Turner εν μέσω γυρισμάτων. Η ηθοποιός, στη μήνυση, σημειώνει ότι είχε «δισταγμούς» για αυτή την «προσωρινή ρύθμιση».

Η Sophie Turner ισχυρίζεται στην αγωγή ότι ο γάμος τους διαλύθηκε «πολύ ξαφνικά» μετά από μια διαφωνία που είχε με τον Joe Jonas στις 15 Αυγούστου. Δυο εβδομάδες μετά, εκείνος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την 1η Σεπτεμβρίου και η ηθοποιός λέει ότι έμαθε «από τα μέσα ενημέρωσης» για τον χωρισμό τους λίγες μέρες αργότερα.

Η επιμέλεια των παιδιών ήταν αντικείμενο προστριβής όταν συναντήθηκαν για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα μετά τον χωρισμό τους δύο εβδομάδες αργότερα, αναφέρει η Turner. Στη συζήτηση, η ηθοποιός έφερε ξανά στο προσκήνιο το σχέδιο να εγκατασταθούν στην Αγγλία αλλά ο Jonas είχε άλλη άποψη επί του θέματος.

«Ο πατέρας έχει στην κατοχή του τα διαβατήρια των παιδιών. Αρνείται να τα επιστρέψει στη μητέρα και αρνείται να στείλει τα παιδιά στην Αγγλία με τη μητέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η αγωγή. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, στις 19 Σεπτεμβρίου, ο δικηγόρος του Jonas φέρεται να επιβεβαίωσε στους εκπροσώπους της Turner ότι δεν επρόκειτο να επιστρέψει τα διαβατήρια των παιδιών ούτε να συναινέσει στη μετακίνηση των κοριτσιών στην Αγγλία.