Το ενδεχόμενο ανάδειξης του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται, όπως λένε αξιόπιστες πηγές, και με τις υποκλοπές, όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Βλέπετε οι άμεσοι συνεργάτες του κ. Κασσελάκη είναι τα στελέχη που όλο το προηγούμενο διάστημα στελέχωναν τον τομέα διαφάνειας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με προεξέχοντα τον δικηγόρο Μανώλη Καπνισάκη, αναφέρει η ίδια πηγή.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε που δεν ξεχνούν ότι ο τομέας διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος που απεκάλυψε τα έγγραφα εξαγωγής του Predator με άδεια του υπουργείου Εξωτερικών και εκείνος που κατέθεσε στην Οικονομική Εισαγγελία ένα φάκελο εκατοντάδων σελίδων για τον ρόλο των επιχειρηματιών Λαβράνου και Μπίτζιου στην υπόθεση των υποκλοπών, αλλά και για τη σχέση των δύο επιχειρηματιών με τον ανιψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Και δεδομένου ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δείξει ήδη προεκλογικά μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων, πολλοί προεξοφλούν ότι θα επαναφέρει το θέμα στην ημερήσια διάταξη, με αφορμή τις εισαγγελικές διώξεις που όπως μαθαίνουμε δεν αργούν.

Κρίμα που δεν θα γίνει debate μεταξύ του κ. Κασσελάκη και της κ. Αχτσιόγλου , διότι θα μπορούσαμε να μάθουμε τις σκέψεις του για την υπόθεση αυτή, αλλά και για άλλα θέματα της επικαιρότητας στα οποία ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί…