«Παύλο» αποκάλεσε εκ παραδρομής τον νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο Ευρωβουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε τηλεοπτική του παρουσία.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν άφησαν το σαρδάμ να περάσει έτσι σχολιάζοντας: «Καλά τα λέτε, Παύλος Κασσελάκης είναι το σωστό» αναφερόμενοι σαφώς στην πλήρη στήριξη του Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Να γίνει ντιμπέιτ Αχτσιόγλου – Κασσελάκη»

Να υπάρξει ένα ντιμπέιτ ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη ζήτησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

«Είναι απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και πιστεύω ότι και οι δύο οφείλουν να δεχτούν, διότι θα βοηθήσει την ενότητα και την προοπτική του χώρου» είπε ο κ. Παπαδημούλης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις χθεσινές εκλογές η οποία όπως είπε αποτελεί ένα μήνυμα ελπίδας και ευθύνης για το ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με το προβάδισμα που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε πως αυτό «δίνει έναν πόντο στον κ. Κασσελάκη, αλλά θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο δεύτερος γύρος είναι τελειωμένος».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «στήριξα και θα ξαναστηρίξω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Η διαφορά είναι λιγότερη από 9 μονάδες. Υπάρχει ένα ποσοστό 20% που συγκέντρωσαν οι άλλοι 3 υποψήφιοι που τέθηκαν εκτός, υπάρχει και μια δεξαμενή μελών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήγαν να ψηφίσουν».