Κατέρρευσε τμήμα της παλιάς πτέρυγας στο γηροκομείο Βόλου από την κακοκαιρία Daniel, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. «Ήταν το λιγότερο δυνατό αυτό που συνέβη» ανέφερε η διευθύντρια του Γηροκομείου Βόλου, Κωνσταντίνα Δημητρίου, και σημείωσε πως «εκείνη η ημέρα ήταν μια μέρα πάρα πολύ δύσκολη».

Όπως εξήγησε «η καταρρακτώδης βροχή ήταν συνεχόμενη. Εμείς παρακολουθούσαμε συνέχεια τις εξελίξεις, για τη στάθμη του νερού εδώ, φοβηθήκαμε πάρα πολύ και από νωρίς αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τους ηλικιωμένους μας από όλο τον χώρο εδώ, γιατί φοβόμασταν αρχικά να μην πλημμυρίσουν οι χώροι μας. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα καταρρεύσει ολόκληρο το κτίριο».

Από την κατάρρευση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. «Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς. Ήταν όλοι οι παππούδες μας ασφαλείς σε άλλους χώρους του γηροκομείου μας» προσθέτει. Η κ. Δημητρίου σημείωσε πως υπό τον φόβο να μην καταρρεύσει και το υπόλοιπο κτίριο το κεντρικό κτίριο του ιδρύματος πήραν την απόφαση να κάνουν μερική εκκένωση» είπε η κ. Δημητρίου.

Κάποιοι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Περιφέρειας σε άλλη δομή και άλλοι στο νοσοκομείο.