Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Wonka» Paul King επαίνεσε την «ωραία» φωνή του πρωταγωνιστή, Timothée Chalamet λέγοντας ότι το ερμηνευτικό έργο του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του θύμισε το σύμβολο της δεκαετίας του 1930, Bing Crosby.

Ο Paul King μίλησε για την ερμηνεία του Chalamet ως σοκολατοποιού σε πρόσφατη συνέντευξή του στo Total Film Magazine. Ο σκηνοθέτης είπε ότι ο ηθοποιός κάλυψε ευρεία γκάμα τραγουδώντας στα μουσικά μέρη της ταινίας.

«Ο Timothée Chalamet τραγουδάει ωραία» είπε ο King. «Μου θύμισε τον  Bing Crosby. Εχει μεγάλο εύρος, γιατί κινείται από μεγαλύτερα, πιο εντυπωσιακά πράγματα σε στιγμές αληθινών, καθαρών συναισθημάτων και μπορεί να τα κάνει όλα» διευκρίνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο King είπε ότι, ενώ υπάρχουν πολλές σκηνές με τραγούδια στην ταινία «Wonka», δεν θα χαρακτήριζε την ταινία μιούζικαλ. «Δεν ήθελα να γίνει απλώς ένα μιούζικαλ όπου οι άνθρωποι έχουν διάλογο μεταξύ τους με τραγούδια χωρίς ευδιάκριτο λόγο» εξήγησε. «Θεώρησα ότι ήταν περισσότερο ταινία με τραγούδια παρά μιούζικαλ» είπε.

Ο Chalamet ενσαρκώνει τον Willy Wonka, τον αινιγματικό ιδιοκτήτη του πιο διάσημου εργοστασίου σοκολάτας στον κόσμο και ήρωα του συγγραφέα Roal Dahl. Η νέα ταινία αφηγείται τις περιπέτειες του Willy πριν από το εργοστάσιο σοκολάτας και θα είναι η τρίτη κατά σειρά, μετά το κλασικό φιλμ του 1971 «Ο Willy Wonka και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» με τον Gene Wilder και το  «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» (2005) με τον Johnny Depp.